Lähde kanssani seikkailuun!


Kuuletko luonnon kutsun? Vien sinut upeisiin maisemiin ja minulle rakkaiden harrastusten pariin patikoimaan, lumikenkäilemään tai hiihtämään, melomaan, kiipeilemään, pyöräilemään tai vaikkapa marjastamaan ja sienestämään. Opetellaan yhdessä tärkeitä erä- ja suunnistustaitoja tai kehitetään ryhmäsi yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kotipaikkani on Kuusamo, mutta koko Pohjois-Suomen upea luonto on käytössämme.

Mikä onkaan tarpeesi, ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Suunnitellaan yhdessä unohtumattomat elämykset sinulle ja ryhmällesi!

T:mi SiniLahti
puh. 050 355 0129
sähköp. info(at)sinilahti.fi


OTA YHTEYTTÄ

nimi

puhelinnumero

sähköpostiosoite

viesti

-Esimerkkiretkiä:

Tähtitaivaan tarinoita
Jääkiipeilyä Rukalla
Melontaretki Oulangalla
Täydenkuun taikaa Riisitunturilla
Köysilaskeutuminen Rukan suurmäestä
Ruoppivaaran valloitus
Keroharjun hiihtoretki
Korikiipeilyä
TrapetsihyppyTähtitaivaan tarinoita

Otava, Iso Karhu, Kassiopeia, Joutsen ja moni muu tähtikuvio kertovat mielenkiintoisia tarinoita antiikin ajalta. Samat tähdet ovat valvoneet ihmisten arjen touhuja vuosituhansia ja herättäneet ihmisten mielikuvitukset lentoon. Patikoimme, hiihdämme tai lumikenkäilemme illan pimeydessä ihmettelemään tähtien loistoa ja kuulemaan taivaan tarinoita.

Täydenkuun taikaa Riisitunturilla

Täysikuu valaisee tietämme, kun kuljemme puiden lomassa tunturin rinteitä kohti Riisitunturin huippua. Tunnelma on taianomaista ja niin rauhallista, emme edes tarvitse lamppua voidaksemme ihailla ympäröivää maisemaa illan pimeydessä. Retki voidaan toteuttaa syksyllä patikoiden ja talvella hiihtäen tai lumikengillä.

Keroharjun hiihtoretki

Oulangan kansallispuiston pohjoisosassa sijaitsee Keroharjun autiotupa ja sinne suuntaamme suksen kärjet. Hiihtelemme soiden yli ja metsäkaistaleiden halki upeassa talvimaisemassa ja miksei vaikka pysähdytä pilkille matkan varrella. Autiotuvalla nautitaan kunnon eväät ennen paluumatkaa. Keroharjulle voidaan hiihdellä päiväseltään tai yöpyä autiotuvalla.

Jääkiipeilyä Rukalla

Rukan ytimessä, Kuru-rinteen vieressä kohoaa lähes 40m korkea jääseinä, missä pääset testaamaan rajojasi turvallisesti. Jäähakut käteen, jääraudat jalkaan, ja valjaat ja köydet turvaavat jääseinän valloitustasi. Toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finlandin kanssa.
Köysilaskeutuminen Rukan suurmäestä

Rukan suurmäki on tuttu monelle maailmancupin mäkihyppykisojen ansiosta, mutta kuinka moni oikeastaan on kiivennyt torniin ja laskeutunut sieltä alas köyden varassa yli 40 metrin matkan?! Sinulla on mahdollisuus ylittää itsesi huikeissa maisemissa. Laskeutuminen suurmäestä onnistuu ympäri vuoden. Toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finlandin kanssa.
Korikiipeilyä

Tyhjistä juomakoreista on moneksi, vaikkapa kiipeilytelineeksi. Pinoa koreja ja kiipeä yhä ylöspäin niitä pitkin. Korikiipeily onnistuu ulkona ympäri vuoden. Toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finlandin kanssa.
Melontaretki Oulankajoella

Oulangan kansallispuiston halki leppoisasti virtaava Oulankajoki on mitä parhain melontareitti vaikka ihan ensikertalaisille. Joen monet mutkat, hiekkasärkät, hiekkaseinämät ja unohtumaton jokilaakso näyttävät tietä Kiutakönkään putoukselta Jäkälämutkaan, lähelle Venäjän rajaa. Oulankajoki kutsuu melomaan kesällä ja syksyllä.

Ruoppivaaran valloitus

Posiolla, Ruoppijärven rannalla kohoaa jylhät kalliot. Maisemat vailla vertaansa ja lukuisia eritasoisia kalliokiipeilyreittejä Ruoppivaaran jyrkänteillä. Jyrkänteet soveltuvat hyvin myös köysilaskeutumiseen. Voita itsesi ja valloita Ruoppivaaran seinämät.

Trapetsihyppy

Olet varmaan nähnyt sirkuksessa, miten akrobaatit taiteilevat trapetsilla. Nyt sinäkin voit olla oman elämäsi trapetsitaiteilija ja Rukan suurmäen juurella kiivetä 4metrisen tangon nokkaan ja suorittaa rohkean loikan trapetsille. Toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finlandin kanssa.